Inca unul. Tot despre aia. Pai in ziua de azi sufera lumea. Mult. Ori ca n-are bani...si atunci isi pune inventia (sau siretenia) in functiune si se pune pe facut bani; ori, prieteni, din dragoste. Si atunci nu faci decat sa cauti alte activitati cum ar fi sa pierzi timpul pe blogg-uri! Daca asta ajuta ... asa da invetie a omului care sa-l scoata macar odata din cacat.



luni, 11 iulie 2011

Asta se alege la urma din...dragoste

"Dragostea e asemeni febrei ; nu le putem stapani pe nici una si nici nu putem limita durata sau intensitatea lor." Uite asa se zice. Ah, si cand iubesti... ce voci ale zeilor, nu auzi decat vocea inimii tale care urla de fericire si restul putin mai conteaza. Apoi intr-o zi binefacatorul inimii tale dispare si tu ramai cu... inima bucati. Sau o incredibila dependenta in creier.
Si atunci iata cum decurg lucrurile. Primul pas, refuzul: "Nu e posibil, iti spui, ca doar la fel ma iubea si el. De ce la el dragostea a disparut si pe mine ma tortureaza?"  Normal, a uitat! si te pui tu viteaza pe calul alb, sau in taxiul galben, si-l cauti sa-i amintesti cat te iubeste. Dupa deja al 10-lea refuz, ca doar nu te poti da batuta din prima si te umilesti pe cat se poate, intelegi. Al 2-lea pas, gresit normal caci de aici e totul un declin, autodistrugerea. Ori nu-ti mai respecti corpul si-ti inneci amarul, sau cauti multe alte brate care sa te stranga la fel (tarziu iti dai seama de cat de inutila e speranta asta si cand vezi ca nu mai e cale de intoarcere inchizi tare ochii si-ti inchipui ca e el, dar merge doar dupa o anumita doza de alcol). Ori nu-ti mai respecti caracterul si iti descoperi nu doar instincte ci si calitati de stalker.
Din pacate tarziu iti revii. Asta se alege la urma din dragoste. Trebuie sa fii constient inca de la inceput ca pe cat de fericit esti, vei plati inzecit in lacrimi. Renunta daca poti. Dar unde sa fugi, dragostea asta e...e o nevoie, ceva ce nu mai tine demult doar de noi. Dragostea e sentiment sau... instinct?

4 comentarii:

  1. Dragostea e un sentiment, iar sexul instinct (desi nu faci referire la sex)....asta e parerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar, oare de ce nu fac referire la sex??? Oare dragostea ca sa existe are nevoie de sex (nu ca nu mi-ar place!)?

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti amuzanta rau :)))....(si cred ca instinctul da sentimentul :O )....nu pot nici eu sa ma explic cum as vrea, am o gaura neagra in ganduri la ora asta....cred :-? ?????:))))=))))

    *kisses*

    RăspundețiȘtergere
  4. O gaura neagra in ganduri...hm, urmeaza-ti instinctul atunci! :))))))

    RăspundețiȘtergere

Dom'le, io zic: