Inca unul. Tot despre aia. Pai in ziua de azi sufera lumea. Mult. Ori ca n-are bani...si atunci isi pune inventia (sau siretenia) in functiune si se pune pe facut bani; ori, prieteni, din dragoste. Si atunci nu faci decat sa cauti alte activitati cum ar fi sa pierzi timpul pe blogg-uri! Daca asta ajuta ... asa da invetie a omului care sa-l scoata macar odata din cacat.



vineri, 8 iulie 2011

Buna sa-ti fie inima, straine!

OK. Probleme in dragoste am de cand ma stiu. O fi zodia. Acum or fi vreo doua luni de cand ma sfasie un fel de durere/obsesie/refuz/ resemnare/tristete si cine mai stie sa mai adauge ca eu nici nu mai privesc ce e in mine. Cauza, o despartire, evident! Or fi si cateva saptamani de cand tot pierd timpul pe blogg-uri, ca sa am o ocupatie. Nu prea merge. Am tot un gand fix: EL!
Aseara la televizor o mare doctorita dintr-un important centru de studii din America isi prezenta lucrarea: "Dragostea se reflecta in creier nu in inima" O fi. Sunt trei feluri de dragoste, am retinut doar unul, cel mai important: Dragostea Romantica. Ok, chestia asta iti activeaza o zona a creierului la baza cefei, care la randul ei stimuleaza creatia de nu stiu ce substante care iti produc o stare de... fericire. E aceeasi zona care se activeaza si in cazul drogurilor. Exact, creeaza dependenta. Ei las-o! Si uite asa cand nu mai ai obiectul dorintelor tale (poate ca doar asta devine dupa ruptura relatiei), pierzi stimulul fericirii si totusi corpul tau mai cere. Panica. Stalking. Constientizare. Umilinta. 
Domnule, nu e nimic ce orice dezamagit in dragoste nu a constatat pe pielea, inima si creierul lui. Ce tot atatea studii? Oricum antidotul pe care il "descopera" marii astia savanti e mereu acelasi: vointa fiecaruia de a merge mai departe. Si uite asa cate nu sunt adevarate pe hartie... Pai de ce nu inventeaza dom'le masina timpului sa ma intorc sa-mi repar greselile. Asa as fi si eu fericita. Alte solutii? 

7 comentarii:

  1. Buna sa-ti fie si tie straino :)...
    Bine ai venit in blogosfera, iti multumesc pentru follow...(nu prea le am cu genul asta de saluturi, oricum sper sa ma intelegi :D )

    Daca ar exista masina timpului, toti am fi fericiti si trecutul nu ar mai avea sens...

    Doctora are dreptate, inca nu renuntam la judecata "creierului", spunem ca judecam cu inima, dar defapt toate defectele le "vedem" si le analizam cu creierul, nonstop...*kisses*

    RăspundețiȘtergere
  2. ms de bun venit!
    O avea doctorita mea dreptate, dar de la a zice pana la a face... e o prapastie ce o treci cu f. mult avant. cand creierul meu o sa reuseasca sa-mi controleze inima o sa... mor probabil! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare asta :))...

    Am vazut intr-un film un dialog interesant:
    "- Oamenii care iubesc trebuie sa gandeasca?
    - Oamenii care iubesc....doar iubesc"...(sau ceva de genu'...*kisses*

    RăspundețiȘtergere
  4. Cineva mi a spus intr un moment in care suferea sa iubesc cu mintea ca asa nu voi mai suferi!dar nu a mers nici asa...

    Daca am putea da timpul inapoi am fi multi fericiti dar nu e posibil .

    be strong! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. nu reusesti niciodata sa iubesti cu mintea. ala e interes. parerea mea

    RăspundețiȘtergere

Dom'le, io zic: