Inca unul. Tot despre aia. Pai in ziua de azi sufera lumea. Mult. Ori ca n-are bani...si atunci isi pune inventia (sau siretenia) in functiune si se pune pe facut bani; ori, prieteni, din dragoste. Si atunci nu faci decat sa cauti alte activitati cum ar fi sa pierzi timpul pe blogg-uri! Daca asta ajuta ... asa da invetie a omului care sa-l scoata macar odata din cacat.miercuri, 13 iulie 2011

Piedici

Traim intr-o lume rea si grea... si totusi, macar in teorie, libera.
Nu mai exista sclavii, clase sociale, piedici morale si nimeni nu mai cere iubirii castitate, zestre, dueluri si juraminte.
Si totusi... chiar si in ziua de azi exista iubiri imposibile. Oare unii dintre noi suntem programati pentru esecuri in dragoste? Oare unii dintre noi chiar am fost alesi de un destin absurd sa mentinem vii anumite drame ale dragostei, despre care mai citesti doar in cartile de literatura din secole demult uitate? Oare unii dintre noi chiar sunt incarnarile acelor personaje blestemate sa-si traiasca durerile pana la sfarsitul timpurilor? 
Ar trebui sa fie simplu azi. Va vedeti, va placeti, va fregventati, va indragostiti, va mutati impreuna, va casatoriti, va intemeiati o familie si va bucurati de ea pana la adanci batraneti. Sigur ca exista si rautati, greutati si piedici dar impreuna treceti peste ORICE. Cred ca e visul oricarei persoane normale. Asta ti se spune de mic. Si de ce asa de putini au parte de asa ceva? Sau poate nu m-am uitat eu bine. Am vrut oare sa vad doar dezamagirile de care am eu parte??? O sa caut mai bine, am nevoie de o poveste cu happy-end.  

Un comentariu:

Dom'le, io zic: