Inca unul. Tot despre aia. Pai in ziua de azi sufera lumea. Mult. Ori ca n-are bani...si atunci isi pune inventia (sau siretenia) in functiune si se pune pe facut bani; ori, prieteni, din dragoste. Si atunci nu faci decat sa cauti alte activitati cum ar fi sa pierzi timpul pe blogg-uri! Daca asta ajuta ... asa da invetie a omului care sa-l scoata macar odata din cacat.marți, 12 iulie 2011

Pornind de la bogul meu, tot dand next, nu stiu cum de, dar vad doar bloguri straine (americane presupun) ce au pe prima pagina copii care zambesc, mame disperate care totusi zambesc, parinti crizati de copii si care totusi zambesc... E grea viata dar astia toti au gasit un motiv sa zambeasca.
Pornind de la un blog descoperit recent romanesc dau doar de bloguri romanesti ce au pe prima pagina adolescenti crizati, femei dezamagite in dragoste, barbati cu pumnii plini de vise... E grea viata si aici dar noi nu mai vedem chiar motive sa zambim?
Romanul e renumit in toata Europa (pe putin). In Franta mi-au zis ca suntem cei care stiu sa vorbeasca toate limbile, in Italia mi-au zis ca suntem cei care se descurca in orice situatie, in Germania mi-au zis ca suntem cei care fugim cel mai mult de la noi din tara, dar nu conteaza important e cheful de a schimba ceva, mereu cu speranta ca in bine. Cel putin asa ajunsesem si eu sa cred. Acum realizez ca romanului din Romania, erou national as zice, i-au mai ramas putine pentru care sa zambeasca. Salariile scad, serviciul e in criza, preturile cresc, benzina se scumpeste, seceta anunta un an pana si fara mamaliga...
Si atunci face si romanul ce poate mai bine gratis. Iubeste. Uite dom'le de ce ne tot aruncam toti ca disperatii in relatii care stim de la inceput ca se vor termina cu cheltuieli pe baututra.
Dar sexul s-a meritat.
Probabil.

2 comentarii:

Dom'le, io zic: